Privacy en Disclaimer

header0-EN-no-subscription

Uh-oh, je bent nog geen lid? Sluit dan nu een abonnement af om deze video te bekijken.

  • Abonnee worden kan al vanaf $6,50 per maand
  • Je kunt op elk gewenst moment je abonnement annuleren.
  • Word nu abonnee en geniet van Dusk Online waar en wanneer je wilt. Porna, it's my pleasure!

Meer info

Klik hier om te bevestigen dat je ouder bent dan 18

Door onze site te bezoeken ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden en ons Privacy en Cookies beleid

PRIVACY POLICY van 2GrapesMedia B.V.

Wij zijn 2GrapesMedia B.V. Wij respecteren jouw privacy en persoonlijke levenssfeer, maar soms hebben we persoonlijke gegevens van jou nodig. In deze verklaring lees je welke gegevens wij gebruiken en hoe wij deze gegevens opslaan, beschermen en verwerken. Deze privacy policy is van toepassing op onze website https://www.dusk-tv.com/ (de "Website") en de diensten die wij aanbieden (de "Diensten"). Wij behandelen jouw persoonlijke gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de "Relevante Wetgeving")

 

Jonger dan 18 jaar

Om toegang te krijgen tot de website, verklaar je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je bekend bent met de lokale wetgeving hieromtrent. Je stemt hiermee in dat je het recht hebt om toegang te krijgen tot erotische content en dat www.dusk-tv.com het recht heeft om erotische content aan je aan te bieden. Verder verklaar je tevens dat je de erotische content gebruikt in een privé sfeer en dat je de content niet beschikbaar stelt aan minderjarigen.

 

Persoonsgegevens

Om onze Website en Diensten aan te kunnen bieden, verwerken wij persoonsgegevens. Met het begrip "persoonsgegeven" wordt informatie bedoeld waarmee je als persoon geïdentificeerd kan worden. Deze definitie is in overeenstemming met de Relevante Wetgeving.

 

Jouw toestemming

We kunnen jouw gegevens op verschillende momenten bewaren, zoals wanneer je onze Website bezoekt, een account aanmaakt op onze Website , gebruik maakt van onze Diensten of als je contact met ons opneemt. Wij mogen jouw gegevens verwerken, omdat we jouw toestemming vragen via deze privacy policy. Bovendien hebben we jouw gegevens nodig om de overeenkomst tussen jou en ons uit te voeren. Als je ervoor kiest om je gegevens niet te delen, dan is er geen mogelijkheid tot overeenkomst en kan er geen abonnement af gesloten worden.

 

Verder zullen we jouw gegevens niet zonder jouw toestemming verwerken, tenzij we daartoe wettelijk verplicht zijn. 

Welke gegevens verzamelen wij en wat doen we ermee?

Om gebruik te maken van onze Website en Diensten hebben wij de volgende gegevens van jou nodig:

  • Je geboortedatum,
  • Je geslacht,
  • Je e-mailadres,
  • Je IP-adres,
  • Je betaalgegevens,
  • Je betaalgeschiedenis,
  • Het land waar je vandaan komt,
  • Soort abonnement,
  • Datum van je eerste aanmelding,
  • Datum van je laatste inlog,
  • Datum einde abonnement.

We verzamelen ook wat informatie van jou die niet persoonlijk is als je onze Website gebruikt, zoals:

  • De naam van de browser die je gebruikt,
  • Het besturingssysteem dat je gebruikt,
  • De service provider waarmee jij internettoegang hebt,
  • En het soort device waarmee je inlogt.

 

Login

Op je account slaan we de volgende gegevens op: jouw e-mail, geslacht, geboortedatum, land, abonnement gegevens, datum einde abonnement en je betaalgeschiedenis. Zo hoef je deze gegevens niet opnieuw in te voeren. We bewaren ook - voor het gebruiksgemak van je eigen account - de gegevens van eerdere bestellingen.

 

Nieuwsbrief

2GrapesMedia B.V. biedt nieuwsbrieven aan. Zo blijf je op de hoogte van aanbiedingen, (kortings)acties en ander erotisch nieuws. Om zeker te zijn van jouw toestemming gebruiken wij voor nieuwsbrieven het opt-in systeem. Bij iedere communicatie langs deze weg wordt een afmeldmogelijkheid opgenomen.

Wij zullen jouw gegevens alleen voor bovenstaande doelen gebruiken, of voor een doel dat hier nauw mee samenhangt. Zo worden jouw gegevens dus nooit op een onverwachtse manier door ons gebruikt.

Geautomatiseerde besluitvorming

Op basis van jouw gegevens kunnen wij bepaalde besluiten automatisch nemen, bijvoorbeeld als je jonger bent dan 18 jaar kun je geen toegang krijgen tot de website en kun je geen abonnement afsluiten. Dit doen wij op basis van een keuzevraag 'ben je ouder dan 18jaar' voordat je de website kan bezoeken. Maar ook bij het afsluiten van een abonnement wordt gevraagd naar je geboortedatum. Een dergelijk besluit kan voor jou als gevolg hebben dat je geen abonnement kan afsluiten. Het is belangrijk dat wij zulke besluiten kunnen nemen, omdat wij de wettelijke leeftijdsgrens van 18 jaar en ouder hanteren.

 

Beveiliging

We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies, vernietiging, gebruik, wijziging of verspreiding van jouw persoonlijke gegevens door onbevoegden. Hierdoor kunnen degenen die niets met jouw gegevens te maken hebben, er niet bij. Wij doen dit door middel van de volgende maatregelen:

  • Encryptie (versleuteling) van digitale bestanden die persoonsgegevens bevatten,
  • Beveiliging van netwerkverbindingen met Secure Socket Layer (SSL), of een vergelijkbare technologie,
  • De toegang tot de gegevens is beperkt tot de personen die de gegevens nodig hebben,
  • En wij maken back-ups van de gegevens.

 

Bewaartermijn

Wij zullen jouw persoonlijke gegevens niet langer bewaren dan we ze nodig hebben voor de doelen die wij eerder omschreven.

 

Met wie delen wij jouw persoonlijke gegevens?

Verwerkers

Het komt voor dat andere partijen jouw gegevens van ons krijgen. Wij komen met deze partijen in een verwerkersovereenkomst overeen dat zij zorgvuldig met jouw gegevens omgaan en zij krijgen alleen de gegevens die noodzakelijk zijn om hun dienst te verlenen. Deze partijen gebruiken jouw gegevens alleen in overeenstemming met de instructies die wij geven en niet voor eigen doeleinden. Wij kunnen jouw gegevens bijvoorbeeld doorgeven aan onze payment provider, webpartner, e-mailpartner en aan onze hostingpartner. Zij zullen gegevens verwerken van o.a. betalingen, video content beschikbaar maken, e-mails en nieuwsbrieven versturen en rapportage hier over verschaffen en inzichten verlenen op het gebied van de website. Deze partijen zijn "verwerkers" in de zin van de Relevante Wetgeving.

Doorgifte

Wij zullen jouw gegevens alleen binnen de Europese Unie verwerken. Buiten de Europese Unie verwerken wij alleen jouw gegevens, als dat land een passend beschermingsniveau biedt voor jouw gegevens.

Zonder jouw toestemming zullen we jouw gegevens nooit naar andere landen of aan andere partijen doorgeven dan die hierboven genoemd zijn.


Links

Op onze Website kunnen links naar andere websites staan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacy bescherming van deze websites. We adviseren je dan ook om altijd de privacy policy van de betreffende website te lezen.

Wijziging van de privacy policy

Wij kunnen deze privacy policy aanpassen. Als wij de privacy policy in belangrijke mate veranderen zullen wij een notificatie op onze Website plaatsen samen met de nieuwe privacy policy. Wij zullen gebruikers die met hun e-mailadres bij ons geregistreerd staan op de hoogte brengen bij wijzigingen. Als je niet geregistreerd staat als gebruiker raden wij je aan de Website en deze verklaring regelmatig te raadplegen.

 

Jouw rechten

De gegevens die we van jou verzamelen zijn persoonlijk. Je hebt daarom de volgende rechten:

  • Je mag ons vragen om inzage in jouw gegevens;
  • Je mag ons vragen om correctie, beperking of wissen van jouw gegevens;
  • Je mag ons vragen om een kopie van jouw gegevens. Wij kunnen deze kopie - op jouw verzoek - ook aan een andere partij doorgeven, zodat je dit zelf niet meer hoef te doen;
  • Je kunt bezwaar maken tegen de verwerking van jouw gegevens;
  • Je kunt een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, als je denkt dat wij jouw gegevens onrechtmatig verwerken;
  • Je mag jouw toestemming om jouw gegevens te verwerken altijd weer intrekken. Vanaf het moment dat je de toestemming intrekt mogen we dan geen gegevens meer van jou verwerken.

Bovenstaande verzoeken kunnen gemaild worden aan info@dusk-tv.com, we zullen binnen 2 weken reageren.

Bij andere vragen of opmerkingen over onze privacy en/of cookie policy kun je contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

Schriftelijk:

2GrapesMedia BV

Koninginneweg 32-1

1217 LA Hilversum

E-mail:

info@dusk-tv.com

 

18 U.S.C. 2257 Compliance Statement

Deze website maakt expliciete seksuele erotische content openbaar welke voor sommige abonnees aanstootgevend kunnen zijn. Alle modellen, acteurs, actrices en alle andere personen welke in de content voorkomen via www.dusk-tv.com zijn ouder dan 18 jaar op het moment dat de content werd geproduceerd. Deze gegevens zijn noodzakelijk door Title 18 U.S.C. 2257 en worden beheerd door:

 

2GrapesMedia B.V.

Koninginneweg 32-1

1217 LA Hilversum

Kvk 30247876

BTW NL820014072B01

Tel: +31 30 410 01 27 (tijdens kantooruren 09.00 - 17.00)

Email: info@dusk-tv.com

 

COOKIEVERKLARING

 

Wat zijn cookies?

Een cookie is een klein (tekst)bestandje dat door je browser op je computer wordt opgeslagen wanneer je onze website bezoekt. Deze informatie kan bij je volgende bezoek naar ons worden teruggestuurd. Zo kan onze website je herkennen.

 

Waarom gebruiken wij cookies?

Cookies zorgen ervoor dat de website snel is en je onze website veilig kan bezoeken. De cookies zorgen er ook voor dat wij kunnen zien hoe de website wordt gebruikt en hoe wij onze website kunnen verbeteren. Daarnaast kunnen cookies van onszelf worden gebruikt om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses.

 

Welke cookies gebruiken wij?

Functionele cookies

Deze cookies zijn noodzakelijk om de website te laten werken. Zonder deze cookies kan je niet elektronisch betalen, niet inloggen en kunnen sommige voorkeuren (zoals je taalinstellingen) niet worden bewaard.

Google Analytics

Om de kwaliteit en effectiviteit van onze website te testen maken we gebruik van Google Analytics. Zo kunnen we zien hoe de website wordt gebruikt en hoe we de website kunnen verbeteren. Wij hebben een bewerkersovereenkomst gesloten met Google. Dat betekent dat Google de gegevens die door deze cookies worden verzameld, niet voor eigen doeleinden zal gebruiken.

Tracking cookies

Wij vragen je toestemming om tracking cookies te plaatsen. Op basis van de pagina's die jij hebt bezocht, kunnen wij je advertenties laten zien waarvan we denken dat deze interessant voor jou zijn.

Social media

Op onze website staan knoppen van Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, Thumblr en LinkedIn. Met deze knoppen kunnen bijvoorbeeld pagina's worden gedeeld op social media. Social media plaatsen via de code van deze knoppen cookies. Wij hebben daar geen invloed op. Lees regelmatig zelf de privacyverklaring van Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, Thumblr en LinkedIn om te zien wat er gebeurt met jouw gegevens die via de cookies zijn verzameld.

 

Hoe kan ik mijn gegevens inzien, corrigeren of verwijderen?

Je kunt jouw persoonsgegevens inzien, corrigeren of laten verwijderen. Stuur dan een e-mail naar: info@dusk-tv.com .

 

Hoe kan ik cookies uitschakelen of verwijderen?

Je kunt ervoor kiezen geen toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. In de internetbrowser kan je ook instellen dat cookies geblokkeerd worden. Het verschilt per browser hoe je dit kan instellen, de meeste browsers geven hier uitleg over in de help-functie. Als je cookies blokkeert, kan het zijn dat onze website minder goed werkt.